Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 14. 08:10, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyor.hu

Nyereményjátékok az InfoGyőrön

Nyereményjátékok az InfoGyőrön

Tucatnyi értékes ajándékkal várja az InfoGyőr a látogatóit. Mint az már megszokhatták a jobb oldali „nyereményjáték gombra kattintva találhatják meg az éppen aktuális játékokat. A mostani időszakban megnyerhetik például a közelmú

Mindezek mellett értékes nyereményeket kínál Önöknek a Mister Bigg pud, a Sarkady Fodrász Szalon, A Start Utazási Iroda, a Carmen Étterem, az Elegante Szépségszalon valamint a Mamma Mia szórakozóhely is.
A játékokban való részvételhez, mindössze egy egyszerű regisztrációra és egy feltett kérdés megválaszolására van szükség. (A helyes válaszhoz természetesen lehet puskázni az InfoGyőr oldalain…)


Keressék játékainkat, és nyerjék meg ajándékainkat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.