Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. November 08. 10:45, csütörtök | Bulvár

Nyertes Zsuzsa egy isteni jelnek köszönheti, hogy életben maradt

Nyertes Zsuzsa egy isteni jelnek köszönheti, hogy életben maradt

Hozzákerült a New York-i terrortámadások után rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt. Míg megvolt, éveken át remekül alakult az élete.

„2001. szeptember 11-én épp New Yorkban tartózkodtam. Kedd reggel volt, és azt terveztük, hogy elmegyünk megnézni a World Trade Centert, ám végül valamiért úgy döntöttünk, hogy aznap az Empire State Buildinggel kezdünk, és majd délután elmegyünk az ikertornyokhoz. Nem sokkal később óriási füstre és szirénázásra lettünk figyelmesek, tudtuk, hogy nagy a baj. Egy ott élő kedves ismerősünkhöz kéredzkedtünk be, és a második repülőgép becsapódását már onnan néztük a tévében" – mesélte a Ripostnak.

Még ott, New Yorkban hozzá került különös módon egy rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt – és sok éven át szépen alakult az élete.

„Aztán egy nap feltörték a kocsim, kilopták belőle a táskám, amiben persze mindig ott lapult a kis rózsafüzér, hogy szerencsét hozzon. Anyagilag is nagy volt a kár, de leginkább ezt a kis tárgyat sajnáltam, hogy elvesztettem. Érdekes, amint ezt megtörtént, kezdődtek a bajok:
felakasztotta magát egy barátnőm, mélypontra került a vállalkozásom,
nagyon nehéz periódusba került az életem. Ennek ellenére nem okoltam a Jóistent, bizonyosságot kaptam a létezéséről, és megtanultam, hogy ő egyszer ad, egyszer elvesz. Mindkét élethelyzetből nagyon sokat tanultam"
– mondta a színésznő.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára