Városlista
2024. szeptember 2, hétfő - Rebeka

Hírek

2010. Június 16. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Nyílászárócsere: csak szakszerűen

Nyílászárócsere: csak szakszerűen

Nem kis beruházásra vállalkozik az, aki ajtót, ablakot szeretne cserélni házán vagy lakásán. A befektetés azonban hosszú távon biztosan megtérül, hiszen az új nyílász

Nyílászárót nem néhány hétre, hanem több évtizedre vásárolunk, ezért alapvető igény, hogy időtálló szerkezettel gazdagítsuk lakókörnyezetünket. A döntés nehéz, hiszen tucatnyi anyagból, többféle technológiával készülhetnek ezek az eszközök. Mindezek mellett a fizikai tulajdonságai is különbözőek ezeknek az ajtóknak, ablakoknak. A kínálat egy laikus számára olyan, mint egy őserdő: vezető nélkül biztosan eltévedünk benne. az Ajtó- Ablak- Burkolat Bolt munkatársai készségesen elkalauzolnak bennünket a nyílászárók erdejében.

- - Nyílászáró vásárlásnál mi a legfőbb szempont a minőség vagy az ár?

- - Valóban ebben a formában merül fel ez a kérdés a leggyakrabban, és sokan azt gondolják, hogy ez a két fogalom összeegyeztethetetlen. n azonban azt szoktam mondani, hogy van alternatív megoldás, mégpedig az ár-érték arányos befektetés. Talán egy picit elcsépeltnek hangzik ez a kijelentés, ám higgyék el, létezik olyan termék, ami minden modern elvárásnak maradéktalanul megfelel, és a szolgáltatásaihoz mérten, nem is terheli meg nagyon a családi kasszát. Ezeket a megoldásokat kell megtalálni.

- - Hogyan tudnak önök ebben segíteni a vásárlóknak?

- - Leginkább a díjmentes szaktanácsadásunkkal. Ugyanis az ablak vagy ajtó választásánál alapvető szempontként merül fel a vásárlók otthoni körülményei. Jól képzett szakembereink a beépítés helyén mérik fel a lehetőségeket és kínálnak értékálló megoldást. Ennek során természetesen figyelembe veszik a vásárló elképzeléseit is, hiszen a legtöbb esetben a leendő ügyfelünk pontosan tudja, milyen anyagú nyílászárót szeretne, és arra mennyit szeretne költeni. Az ilyen esetekben általában gyorsan megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást.

- - Melyek a legnépszerűbb termékek?

- - Erre nagyon nehéz válaszolni, hisz ahány ember annyiféle ízlés. Nagyon kedveltek mostanában a műanyag profilú nyílászárók, leginkább a tartósságuk és kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságai miatt, de keresettek a klasszikus fából készült ajtók, ablakok is. Bemutató termünkben rendkívül széles palettáját tudjuk megmutatni ezeknek a termékeknek.

- - Vannak szezonális újdonságok az Ajtó- Ablak- Burkolat Boltban?

- - Természetesen, mondhatom, hogy hónapról hónapra megújul a szezonális kínálatunk. Jelenleg például különböző szúnyoghálós megoldásokat kínálunk kedvezményesen. Már tízezer forint alatt vásárolhatnak nálunk redőnyt fix rovarhálóval, mozgatható hálóval pedig 12 ezer 900 forintért. Az ilyen megoldások nem csak a repülő rovarok kellemetlenkedései ellen védik az otthonunkat, hanem a nyári hőség ellen is, hisz kiváló szellőzést biztosítanak a lakásnak.

- - Végül: hol tudják a bemutatótermet megtalálni a vásárlók?

- - A győri Interspar Centerben vagyunk a Fehérvári út 3 szám alatt. Itt megtekinthetik az összes ajtónkat, ablakunkat, kollégáink pedig jó tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.

2024. Szeptember 02. 08:12, hétfő | Helyi

Szamárköhögés a gyanú? Tesztelhetjük magunkat Győrben, de nem ingyen

Térítéses PCR vizsgálati lehetőséget kínál a Petz-kórház a szamárköhögés kórokozójának kimutatására.

2024. Szeptember 02. 07:11, hétfő | Helyi

Nagy felújítás kezdődött a Köztelek utcában

A Köztelek utcában útburkolati felújítással egybekötött közmű-felújítás kezdődött, félpályás, időszakonként akár teljes útzárra kell készülniük.

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.