Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 01. 06:10, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyilvánosan meztelenkedett az örökösnő

Nyilvánosan meztelenkedett az örökösnő

Kim Kardashian annyira szereti, ha a kéjsóvár szemek merednek a bájaira, hogy még ingyen és bérmentve is mutogatja őket egy közösségi portálon.

Ugyan ránézésre eléggé jól kezeli a helyzetet Kim Kardashian, hogy ismét búcsút kellett intenie csalfa barátjának, Reggie Bushnak, de azért mély nyomot hagyott benne a szakítás. Sőt, a viselkedése szinte azért könyörög, hogy mindenki őt imádja, és rá figyeljen. Még a Twitterre is kirakott magáról egy képet, amin semmi sem takarja a melleit, csak a haja. Alá pedig azt írta üzenetként, hogy valakinek biztos nagyon hiányoznak. Ezzel nem túl titkoltan Reggie-re utalt, aki nemrég ismételten megcsalta. A rajongói pedig valószínűleg szívesen vállalkoznának arra is, hogy velük álljon bosszút a focistán Kimmy.

A Kardashian-nővérek legszemrevalóbbika azért nagy kockázatott vállalt a szexi Twitter képpel. Egyrészt sokat nem mutat, és a Nyuszis magazinban való pózolása, valamint a házi pornó felvételében már mindenét megnézhették a kíváncsiskodók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.