Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2022. Október 31. 07:07, hétfő | Belföld

Nyirkos, szürke idő lesz, kevés napsütéssel

Nyirkos, szürke idő lesz, kevés napsütéssel

Napközben is sokfelé lesz borongós, nyirkos az idő, de helyenként rövid időre a nap is kisüthet. Számottevő csapadék nem várható, de helyenként szitálás, ködszitálás előfordulhat - írja az Időkép.

Gyenge marad a szél. Hajnalban 7 és 12, napközben 12 és 21 fok között alakul a hőmérséklet, a naposabb tájakon számíthatunk a melegebb délutánra.

Kedden is nyirkos, szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel szakadozhat fel nagyobb területen a rétegfelhőzet, és rövidebb-hosszabb időszakokra a nap is kisüthet. Tartósabban párás, borongós időre elsősorban északon és északkeleten számíthatunk. Legfeljebb elszórtan szitálás fordulhat elő, számottevő eső nem. Helyenként élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Délután 12-21 fokra van kilátás, a naposabb tájakon lesz a legmelegebb.

Szerdán egy gyenge hidegfront érkezhet, csökkenhet a ködös területek aránya. Csak kevés helyen alakulhat ki átmenetileg gyenge eső, futó zápor. Az északnyugatira forduló szelet legfeljebb élénk lökések kísérhetik. 13 és 21 fok között alakulhatnak a maximumok.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: