Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. November 11. 14:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nyolc felest és négy sört ivott meg – nem emlékezett a késelésre

Nyolc felest és négy sört ivott meg – nem emlékezett a késelésre

Két embert megszurkált egy erősen ittas, dühöngő férfi egy szórakozóhely előtt, Székesfehérváron. Az eset után elmenekülő férfit a rendőrök elfogták.

Szerdára virradó éjjel történt az eset a megyeszékhely Berényi útján, egy panzió előtt az utcán. Az erősen ittas férfit odabent botrányosan viselkedett, ezért kiküldték. Az utcán aztán belekötött három, a panzióból távozó emberbe. A társaság tagjai továbbálltak volna, de ekkor a dühöngő férfi egy követ kapott fel, mellyel bezúzta egy autó szélvédőjét, majd kést rántott, s rátámadt a távozó társaságra. Két embert sebesített meg: egyet a kezén ért vágás, a másikat négy, egyenként 5 centi mély szúrás érte a combján. A panzió egyik alkalmazottja lépett közbe, kicsavarta a támadó kezéből a kést. A támadó férfi elfutott, de az időközben riasztott rendőrök a Május 1 tér garázssorán elfogták. A két megszurkált embert a mentők kórházba szállították. A szurkálót, egy 25 éves miskolci fiatalembert, a rendőrök kihallgatása után őrizetbe vették. A gyanúsított nem emlékezett sem arra, hogy betörte egy autó szélvédőjét, sem arra, hogy megszurkált két embert - ami nem is csoda, hiszen a szórakozóhelyen nyolc felest és négy sört ivott meg. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.