Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 26. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nyolc napig készülhet a Fradi elleni örökrangadóra az Audi ETO KC

Nyolc napig készülhet a Fradi elleni örökrangadóra az Audi ETO KC

Ritka "üres" ez a hét. A Debrecen elleni szombati, kiütéses siker után csak 8 nappal később játszik mérkőzést a Győri Audi ETO női kézilabda bajnokcsapata. A lányok azonban nem tétlenkednek, készülnek a sorban következő, Fere

Jó hangulatban, vasárnap hajnal ért haza a csapat Debrecenből. A keret vasárnap pihent, hétfőn délelőtt pedig jobbára a fiatalok vettek részt az úgynevezett "egyéni képzésen". Délután már teljes létszámmal tréningezett a csapat. Kedden két edzés szerepelt a programban, szerdán pedig délelőtt készülnek együtt a lányok. A másfél órás tréningben szerepel a megújult konditeremben az új gépek használata is. Csütörtökön délelőtti és délutáni, míg pénteken és szombaton egy-egy tréning szerepel a programban. " Jót tett a keret hangulatának a szombati győzelmünk. Kell is a magabiztosság, hiszen nagy sorozat előtt állunk. Közvetlenül a Fradi után jön a Vác elleni meccs, majd utazunk Volgográdba. Szeretnénk, ha a továbbra is látható lenne a fejlődés játékunkban, hiszen a BL-meccsekre vagyunk kihegyezve, a cél, hogy a BL-ben is a legjobbunkat tudjuk nyújtani. A héten az egyik csütörtöki edzésen a győri fiúkkal is játszunk egy edzőmeccset. Palkó lábadozik, rá egy ideig még nem számíthatok, Orbán pedig hétfőn belázasodott, ezért hagyott ki tréningeket. Rajtuk kívül mindenki teljes erőbedobással készül." - mondta Konkoly Csaba.

Szükség is van a megfelelő kondíció eléréséhez, hiszen februárban hét meccse van az Audi ETO-nak, de ha idevesszük még a január 30-i FTC elleni és március 1-i Békéscsaba elleni meccseket is, akkor összesen kilenc tétmeccsen kell a zöld-fehéreknek helyt állnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.