Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2013. Szeptember 30. 13:53, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Nyomozócsoport keresi a soroksári gyilkost

Nyomozócsoport keresi a soroksári gyilkost

Nyomozócsoport keresi a soroksári Szigetdűlőn szerda éjszaka megtalált 36 éves nő gyilkosát - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfő délután.

A tettes azonosítására, elfogására létrehozott, 14 rendőrből álló nyomozócsoport már "számos nyomozási cselekményt elvégzett". A széleskörű adatgyűjtésben beszerzett információkat folyamatosan ellenőrzik és értékelik, csakúgy, mint a XXIII. kerületi helyszínen rögzített nyomokat.
A BRFK munkatársai minden lehetséges és szükséges eszközt igénybe vesznek annak érdekében, hogy az emberölés elkövetőjét azonosítsák és elfogják - zárult a közlemény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús