Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2018. Március 06. 09:30, kedd | Helyi

Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek a győri versenytáncosok

Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek a győri versenytáncosok

Erdős Lilla és Bölöni Barna a Dimenzió TSE versenytáncosai Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek szombaton, Kaposváron.

"Minden 2016 szeptemberében kezdődött, amikor Futó Károllyal és Futó Edittel találkoztunk és ők meglátták bennünk a rejtett lehetőségeket! Így hát elkezdtük a közös munkát a Dimenzió TSE színeiben és a 2017-es Nyugat-magyarországi Területi Bajnokságon elindultunk felnőtt C latin és standard táncokban. Első latin megmérettetésünket sikeresen a 4. helyen zártuk." - meséli Bölöni Barna.


" Majd következett számos hazai és külföldi verseny, ahol a kezdeti lendülettel szép eredményeket értünk el. Év végére eljutottunk arra a szintre, hogy edzőnk úgy látta elkezdhetjük felépíteni a B osztályos sorainkat. Ez hatalmas löketet adott számunkra az új versenyszezon kezdetére. Először megmérettettünk a Szigetszentmiklóson megrendezett Magyar Bajnokságon ahol éles helyzetben probálhattuk ki új sorainkat. Ezután utaztunk a brnói versenyre, ahol elsőként végeztünk. Majd következett szlovákiai Pezinok, itt a dobogó 3 lépcsőfokát foglaltuk el." - tette hozzá partnere, Erdős Lilla.

Az elmúlt hétvégén a Nyugat-magyarországi Területi Bajnokok lettek "C" osztályban, ezzel pályafutásuk egyik állomásához érkeztek és magasabb szinten, az élvonalban folytatják a latin-amerikai táncokat.
"Ahogy edzőnk, Futó Károly mondaná: a munka nem áll meg!" - idézik fel a fiatalok.

Ezek a szép eredmények méginkább motiválják őket a most szombaton megrendezendő oberpullendorfi versenyre és persze többi elkövetkezőre.

További sikeres versenyzést kívánok Nekik!

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Bölöni Barna Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:19, hétfő | Helyi

Amikor rossz helyre kopogtatsz: eltévesztette, a házszámot a betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen egy közel 20 cm-es pengével, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.

2024. Május 13. 08:15, hétfő | Helyi

Kreditekkel az egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Iskolaközpont.

2024. Május 13. 07:13, hétfő | Helyi

Jedlik Ányos elismerően csettintene: ma is működik a 100 éves szódagép

Egy ménfőcsanaki testvérpár ajánlotta fel azt a mintegy százéves szódagépet, amely a győri Széchenyi téri sörházban talált otthonra.

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.