Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. November 06. 09:09, szerda | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK

Ő Rihanna 85 éves nagyapja

Ő Rihanna 85 éves nagyapja

A barbadosi énekesnőnek hiányzik a családjával töltött idő, főleg édesanyját és nagyapját emlegeti az interjúk során. Ezért RiRi úgy döntött, hogy vásárol magának egy barbadosi, közel ezer négyzetméteres villát, ahol szeretett családja közelébe lehet, és így visszatérhet a gyermekkori emlékkel teli kis szigetállamba.

Az énekesnő most papája 85. születésnapja alkalmából utazott haza, ahol hatalmas bulit tartottak. Rihanna nagyon büszke nagyapjára, egy közös képhez írta:,, Nagyapa, különleges vagy mindegyikünknek!” Megköszönte, azt is, hogy annak idején Guyanában leszállt hajójáról és megbabonázta nagymamáját, mert nélkülük ő sem lenne. A fotókon is látszik, hogy az énekesnő mennyire oda van nagyapjáért, rengeteg ölelkezős fotót posztolt.

FOTÓ - INSTAGRAM @badgalriri

Címkék: buli, nagyapja, rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).