Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Március 23. 13:50, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ő lenne a legjobb testű nő?

Ő lenne a legjobb testű nő?

Az egyik férfimagazin szerint Kim Kardashian rendelkezik a leghibátlanabb testtel, ami valaha a Földön járt. De a legújabb bikinis képeit biztos nem látták a szerkesztők.

Miután évekkel ezelőtt megválasztották Kim Kardashiant a celeb világ harmadik legformásabb hátsójának, most ő lett a legtökéletesebb test tulajdonosa is. Legalábbis az egyik férfimagazin szerint. Az tény, hogy Kimmy ott kerek, ahol kell, de azért messze nem hibátlan. Ehhez elég megnézni a hétvégi ejtőzéséről készült fotókat. Ugyanis tisztán látszik rajtuk, hogy hasban van rajta fölösleg, és a méltán közkedvelt feneke sem olyan feszes, mint amikor ruhába van bújtatva. De legalább mindenét a természet alkotta, és nem a műtőasztalon faragták, pumpálták, míg elnyerte mostani alakját.

Ha a kérdéses szavazás tavaly zajlik le, akkor valószínűleg nem a legidősebb Kardashian-nővér diadalmaskodik. KimKa ugyanis csodadiétáját megelőzően nem volt az a karcsú nádszál, úgy pedig maximum a legszemrevalóbb duci híresség lehetett volna.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.