Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Április 16. 09:12, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Obszcén graffitizők ellen indult eljárás

Obszcén graffitizők ellen indult eljárás

Graffitizéssel múlatta az időt a hét végén az a két fiatal, akik Győr-Ménfőcsanakon, az M1. autópálya felüljárójának lábazatát „firkáltak össze” festékszóró sprayval. A járőrök fogták el őket.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére hogy Győrben, a Királyszéki úti autópálya felüljáró alatt két fiatal graffitizik.

A kiérkező járőrök a helyszínen ellenőrzés alá vontak két, 18 éves fiatalt. A helyi illetékességű férfiak kihallgatásuk során részletes, beismerő vallomást tettek.

Elmondták, hogy kerékpárral érkeztek a felüljáróhoz. Az otthonról magukkal vitt fekete színű festéksprayt felváltva használtak. Ezzel „rajzolták fel” az obszcén és más formájú rajzokat, mellyel 65 ezer forint kárt okoztak.A két győri férfi ellen rongálás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Győri Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?