Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2018. Szeptember 10. 15:38, hétfő | Bulvár

Óceánjáróról menekült a halálba a német popénekes

Óceánjáróról menekült a halálba a német popénekes

Egy Hamburgból New Yorkba tartó óceánjáró fedélzetéről, a kanadai partoknál a tengerbe vetette magát Daniel Küblböck német popénekes, tévésztár.

A kanadai partoknál tartott az az óceánjáró, amelyikről Daniel Küblböck német popénekes és tévésztár levetette magát vasárnap reggel. A 33 éves férfit vasárnap egész nap kereste Új-Foundlandtől északra, a Labrador-tengeren egy repülőgép, egy helikopter, egy másik óceánjáró és a parti őrség két hajója.

Egyelőre nem találták meg a férfit, de tudni kell, hogy a 10,5 Celsius-fokos tengerben csak néhány órányi túlélésre van esély.

A bajorországi születésű Küblböck 2003-ban tűnt fel az egyik német tévécsatorna tehetségkutatójában, és 10 évvel később, 2014-ben indult azon a versenyen, amelyen kiválasztották az akkori Eurovíziós Dalfesztivál német résztvevőjét. A férfi legutóbb színésznek tanult a Berlini Színházi Intézetben.

A popsztár az Aida Luna óceánjáró fedélzetéről tűnt el vasárnap reggel. Úgy derült ki eltűnése, hogy a 2200 utas egyike látott valakit, amint a tengerbe veti magát,később pedig, az utaslista ellenőrzésénél derült ki, hogy az énekes hiányzik.

Forrás: origo.hu

Képek: rollpress.hu; twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.