Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Október 24. 09:16, hétfő | Helyi

Ököllel ütötte a bíróság ajtaját, majd letolt gatyával mutogatta magát az utcán

Ököllel ütötte a bíróság ajtaját, majd letolt gatyával mutogatta magát az utcán

Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a férfi ellen.

A vádirat szerint a férfi még nyáron kerékpárral érkezett a bíróságra; biciklijét egy jelzőtáblához láncolta. Egy rendőr figyelmeztette, hogy a járgány nem lesz jó helyen, mert akadályozza a szolgálati autók parkolását. A férfi ekkor visszament az épületbe, és a bíróság egyik alkalmazottjától megkérdezte, hova zárhatja le kétkerekűjét. Miután útbaigazították, dühöngve távozott az épületből, a hangoskodást azonban az utcán is folytatta. Szidta a teremőröket, majd visszafutott a bejárathoz: ököllel ütötte az ajtót, és obszcén szavakat kiabálva követelte, hogy engedjék be.

Mivel nem jár sikerrel, hangoskodott még egy kicsit, az ajtót is tovább ütötte. Egy idő után azonban feladta, majd a közeli gyalogátkelőhelynél letolta az alsónadrágját, hogy megmutassa az arra járóknak "a bíróság miatt mekkora heresérve van". A rendőrök fékezték meg.

A vádlott terhére rótt cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni, közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.