Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2019. Július 31. 07:00, szerda | Életmód

Okostelefonnal is vezérelhető az új mikro

Okostelefonnal is vezérelhető az új mikro

A Xiaomi új Mijia mikrohullámú sütője távvezérelhető egy alkalmazással, okostelefon segítségével. Holnaptól kapható a boltokban.

A kínai Xiaomi cég nemcsak okostelefonokról, hanem a legkülönbözőbb (általában plug-in) elektronika eszközeiről is ismert. A Mijia almárka újabb terméke a Microwave Oven mikrohullámú sütő, ami távoli vezérlést használ. A belső térfogata 20 liter, és 700 wattos teljesítményű.

A Mijia mikrohullámú sütő hangvezérléssel is rendelkezik, csatlakoztatható a Xiaomi intelligens otthoni hangszórókhoz, vagy egy okostelefonhoz a beépített 2,4 GHz Wi-Fi modulon keresztül.

A készülékben 26 üzemmód van, beleértve a gyors melegítést, 3 fajta kiolvasztást, 11 előre meghatározott receptet, egy sterilizálási módot, valamint 9 további funkciót, amit felhasználó magának határozhat meg.

A mikrohullámú Mijia mikrohullámú sütő értékesítés 2019. augusztus 1-jén kezdődik.

Forrás: hirado.hu

Kép: Illuszráció- twitter.com

Címkék: értéksítés, mikro

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Életmód

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szankon elhunyt kézbesítőt

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szank településen elhunyt kézbesítőt, akit munkavégzés közben rovarcsípés ért, és a fellépő allergiás reakció következtében meghalt - közölte a Magyar Posta Zrt. pénteken az MTI-vel.

2024. Július 25. 07:38, csütörtök | Életmód

EU-jelentés: hétfőn is megdőlt a globális melegrekord

Megdőlt hétfőn az egy nappal korábban az Európai Unió műholdas Föld-megfigyelési programja, a Copernicus által mért melegrekord: július 22-én 17,15 Celsius-fok volt a globális átlaghőmérséklet a bolygón