Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2022. Október 20. 08:15, csütörtök | Helyi

Oktoberfest az Audi Hungaria Iskolaközpontban

Oktoberfest az Audi Hungaria Iskolaközpontban

A jól ismert bajor ünnepet több mint ezer látogató részvételével rendezték meg a fehér-kékbe öltöztetett sportcsarnokban.

A teljes iskolaközösség mellett számos vendéget hívtak meg a már hagyományosnak mondható ünnepségre; sokan az alkalomhoz illően népviseletben érkeztek.

Az est első fellépői az óvoda táncosai voltak: az „iskolaelőkészítős“ gyermekek bájos csoportja ének-tánc csokorral örvendeztette meg a nézőket, akik lelkes tapssal jutalmazták őket, közölte az intézmény.

Mint írták, a talpalávalót a Diamant zenekar szolgáltatta, amelynek tagjai lendületes dallamokkal gondoskodtak a sörsátorhoz illő jó hangulatról, és hagyományos, valamint modern stílusú zenékkel csalták a vendégeket a tánctérre.

Idén is bőséges büfékínálattal várták a vendégeket: a hagyományos bajor ételek mellé csapolt sört is kínáltak, utóbbit természetesen csak felnőtteknek. Az iskola diákjait egy igazi bajor pereccel és egy üditő itallal vendégelték meg.

Amíg a vendégek nagy része a „sörsátor-hangulatot” élvezte, a gyermekek különböző helyszíneken szórakozhattak: volt kézműves foglalkozás, arcfestés, minidisco, valamint léghoki.

Változatlanul népszerű helyszín volt az ugrálóvár és az elektromos gokartpálya, a selfieboxban pedig számtalan fénykép készült, hogy mindenkinek kézzelfogható emléke is legyen a népszerű rendezvényről.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.