Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 14. 14:38, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Olivérnek kellett távoznia a villából

Olivérnek kellett távoznia a villából

Béci nagy fölénnyel nyerte a szombat esti ValóVilág párbajt Olivérrel szemben. Ez az eredmény több villalakót is padlóra küldött, Anikó és Szandika teljesen kiborult. Úgy tűnik, a tetovált fiú saját csapdájába esett, hiszen eredetile

Talán sokan nem gondolták, hogy Béci 61 százalékkal legyőzheti a villa alfa hímjét, pedig így történt. Olivér már a párbaj közben is érezte, hogy vesztésre áll, amit többször el is mondott. Azt is kijelentette: nem sikerült jól a szombati jelenése, ami annak köszönhető, hogy "idegroncs" volt.

A hétvégi műsor a végeredménytől függetlenül sem nélkülözte a drámai pillanatokat: Anikó már akkor kiborult, amikor Olivér közölte, inkább Alekosz mondjon érte kortesbeszédet, ne pedig a fekete lány. Anikót ez rettenetesen megviselte, zokogva rohant be a hálószobába. A párbajozó macsót még ez sem hatotta meg, utolsó szavait sem a belé szerelmes lányhoz, hanem Alekoszhoz intézte.

Béci szerettei viszont nagyon örültek, amikor a mindig vidám fiú tért vissza a villába. Kérdés, hogy vajon ezek után hogyan alakul majd az élet a luxusbörtönben? Ki veszi át Olivér vezérszerepét? Béci ,esetleg Alekosz lesz a főnök? Hamarosan ez is kiderül.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.