Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. December 18. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

Öltözz karácsonyiba!

Öltözz karácsonyiba!

Közeleg a karácsony, hamarosan feldíszítve lesznek a karácsonyfák, mézeskalács illata járja át az otthont és minden kicsit barátságosabbá, csillogóvá válik. Lassan már az ajándékok is megvannak szeretteink részére, ideje magunkkal is foglalkozik, kiválasztani az ünnepekre igazán karácsonyos szetteket.

Karácsonykor nagy sláger a kötött pulóver, mintás legginsek, pihe-puha zoknik, karácsonyi mintás szoknyák. Színeket tekintve a piros, zöld, fehér, barna, és az idei szezon divatszíne a bordó.

Ezek az ünnepi szettek lazábbak, a kényelmet veszik szempontnak, mindamellett csinosak, és tökéletesen passzolnak a karácsonyi hangulathoz. Szilveszterkor pedig jöhetnek a csillogó, extrémebb ruhadarabok, amelyek többet mutatnak, és a partikba figyelemfelkeltőek.

Címkék: karácsony, pulóver, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 09:13, kedd | Helyi

Újabb fokozott ellenőrzés az utakon

Hétfőtől összehangolt közlekedésrendészeti akciót tart a rendőrség.

2024. Május 14. 08:13, kedd | Helyi

Később zár a hivatal

Mától május 21-ig, az adóbevallási határidőig hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket a NAV ügyfélszolgálatai.

2024. Május 14. 07:11, kedd | Helyi

Szünetel az ivóvízellátás szerdán Ménfőcsanakon

Az Ecker János és Hegymester utcákban hálózat rekonstrukciós munkák miatt május 15-én, szerdán 8:00 és 14:00 óra között az ívóvízellátás szünetel – tájékoztatta a felhasználókat a Pannon-Víz.

2024. Május 13. 09:19, hétfő | Helyi

Amikor rossz helyre kopogtatsz: eltévesztette, a házszámot a betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen egy közel 20 cm-es pengével, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.