Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. November 28. 06:15, csütörtök | Bulvár

Öngyilkos akart lenni a nő, aki Győzikének és családjának hajtott autójával

Öngyilkos akart lenni a nő, aki Győzikének és családjának hajtott autójával

A Tények Plusz szerint depressziós és végezni akart magával az a nő, aki 105-tel ment és frontálisan karambolozott a Gáspár családdal.

Az egyik autóban a televízióból ismert Gáspár család ült, a feleség, Bea vezetett, mellette Győző ült, hátul pedig Virág. 105-tel ment az asszony, amikor felfigyelt arra, hogy egy kocsi szembejön velük, öngyilkos módon. Óriási szerencsével súlyos sérülés nélkül megúszták az esetet, de mindkét kocsi totálkárosra tört.

„A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam" – mondta a Blikknek Gáspár Bea.

Mint mondta, körülbelül 105-tel hajthatott, amikor észlelte a másik kocsit. Amikor kihúzódott, 80-ra lassított le, közben folyamatosan nyomta a féket. Azután minden olyan gyorsan történt, hogy azt már nem tudja, akkor ők mennyivel mehettek.

A TV2 Tények Plusz úgy tudja, hogy a másik autót vezető nő depressziós, és öngyilkos akart lenni. Győzike elmondta, hogy nincs bennük harag, és örült annak, hogy a nő nem halt meg, mert a közvélemény úgyis őket tartotta volna hibásak.

Gáspár Győző nyilatkozott feldúltan, ő akkor ijedt meg, amikor nem hallotta hátulról Virág lánya sikolyát, így egy pillanatra azt hitte, hogy meghalt. Mindenkit kórházba vittek, de szerencsére nagyobb baj nem történt, a két totálkáron kívül.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.