Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 12. 07:05, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a divatguru

Öngyilkos lett a divatguru

Nem bírta feldolgozni anyja elvesztését, ezért felkötötte magát Lady GaGa és Rihanna ruháinak megálmodója, a legnagyobb brit divattervező, Alexander McQueen. Régen volt utoljára akkora forradalom a divat világában, mint az elmúlt két év

A fantasztikus ruhákat pedig javarészt egy ember, Alexander McQueen álmodta és valósította meg. De a férfi már korábban is komoly eredményeket ért el a divat megreformálásában. Kate Moss és több másik modell is a kedvenc designereként emlegette, és egymás után négyszer lett Anglia legjobb tervezője. Ennek következtében sztárok és cégek tucatjai álltak sorba az alkotásaiért. De nemcsak a munkái voltak szokatlanok, hanem a viselkedése is. A Károly hercegnek készített zakó ujjába például azt hímezte bele, hogy "Egy ribanc vagyok". A negyven éves Alex egyre csak növekvő népszerűségét, és hírnevét azonban beárnyékolta egy sajnálatos esemény múlt héten. Meghalt imádott anyja, Joyce.

A nagy meleg példaképnek számító divatguru nem tudta feldolgozni a tragédiát, ezért szerdán öngyilkosságba menekült. McQueen otthonában akasztotta fel magát, a holttestére azonban csak tegnap talált rá férje, a neves dokumentumfilmes George Forsyth. A rendőrség szerint kizárható az idegenkezűség, és a barátai is megerősítették, hogy mély depresszióval küzdött. Így minden arra utal, hogy magával végzett, véget vetve ezzel nemcsak az életének, de egy divatkorszaknak is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.