Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 23. 06:51, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a híresség felesége

Öngyilkos lett a híresség felesége

Akár egy görög dráma! A Magyarországon is ismert énekes, Bertrand Cantat hét éve féltékenységi dührohamában úgy megverte a franciák ünnepelt színésznőjét, Marie Trintignant, hogy az belehalt a sérüléseibe. Most pedig itt az újabb t

Barátai, hozzátartozói szerint Krisztinánál energikusabb, vidámabb nőt keveset ismertek. Amikor azonban a férje, a franciák egyik kedvenc zenekarának frontembere megcsalta, valami összetört benne. Nem csoda, hiszen két kisgyerekkel - egy kisfiúval és egy kislánnyal - maradt egyedül, ráadásul a sajtó hosszasan taglalta akkoriban az esetet.

Mindennek ellenére, mindenki döbbenetére Krisztina kiállt volt férje mellett: a tárgyaláson mellette tanúskodott, azt vallotta, hogy őt soha egy ujjal sem bántotta. Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy a férfi csak nyolc év börtönt kapott, és ebből végül alig négyet kellett leülnie, miután megölte Marie-t.

A börtönben mindvégig látogatta, tartotta benne a lelket, és amikor szabadult, ott volt támasznak, visszafogadta a kiközösített énekest. Ki tudja, mi történhetett, hogy a szerencsétlen asszony bordeaux-i otthonukban felakasztotta magát, miközben Cantat a másik szobában mélyen aludt?


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.