Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Február 26. 14:41, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a sorozatszár

Öngyilkos lett a sorozatszár

Sajnos jól érezte a családja, hogy a február közepén eltűnt Andrew Koenig önveszélyes lehet - a színész végzett magával több napja. Egész Kanada Andrew Koeniget kereste az elmúlt napokban, miután szintén színész apja, Walter bejelentet

Az ő kutatásuk sajnos sikerrel járt, és megtalálták Andrew holttestét, kedvenc vancouveri parkjának erdejében. Azt sem a família, sem a rendőrség nem erősítette meg, hogy miként, de az biztos, öngyilkos lett. A tettét valószínűleg bő egy hete, az eltűnése napján követhette el.

Koenig komoly depresszióval küzdött az elmúlt években, a családtagjai ezért féltek tőle, hogy kárt tesz magában. Ebben az esetben sajnálatos, hogy tényleg túl jól ismerték őt a szerettei, hiszen beigazolódott a félelmük. Andrew temetésének időpontjáról még nincs hír, de valószínűleg titokban fognak majd elbúcsúzni a Growing Pains egykori Bonerjétől. A híres barátait - mint Leonardo DiCaprio, vagy Kelly Hu - sem biztos, hogy értesítést kapnak róla, mert az ő sikerük volt részben Andy lelki válságának az okozója.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.