Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 26. 14:41, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a sorozatszár

Öngyilkos lett a sorozatszár

Sajnos jól érezte a családja, hogy a február közepén eltűnt Andrew Koenig önveszélyes lehet - a színész végzett magával több napja. Egész Kanada Andrew Koeniget kereste az elmúlt napokban, miután szintén színész apja, Walter bejelentet

Az ő kutatásuk sajnos sikerrel járt, és megtalálták Andrew holttestét, kedvenc vancouveri parkjának erdejében. Azt sem a família, sem a rendőrség nem erősítette meg, hogy miként, de az biztos, öngyilkos lett. A tettét valószínűleg bő egy hete, az eltűnése napján követhette el.

Koenig komoly depresszióval küzdött az elmúlt években, a családtagjai ezért féltek tőle, hogy kárt tesz magában. Ebben az esetben sajnálatos, hogy tényleg túl jól ismerték őt a szerettei, hiszen beigazolódott a félelmük. Andrew temetésének időpontjáról még nincs hír, de valószínűleg titokban fognak majd elbúcsúzni a Growing Pains egykori Bonerjétől. A híres barátait - mint Leonardo DiCaprio, vagy Kelly Hu - sem biztos, hogy értesítést kapnak róla, mert az ő sikerük volt részben Andy lelki válságának az okozója.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.