Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Augusztus 26. 11:14, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

Önnek ez bejön? Nők, akik férjül kérték a szerelmüket

Önnek ez bejön? Nők, akik férjül kérték a szerelmüket

Több hírességnek is bejött a fordított helyzet!

Mivel egyre többen hagyják hátuk mögött a régi tradíciókat, manapság divat lett a nők kezdeményezése is – akár egy randiról, akár házasságról van szó.

Pink például nem sokat teketóriázott, 2005-ben feltette a nagy kérdést Carey Hartnak egy motorverseny fináléján – azóta is boldogan élnek együtt.

Britney Spears is túl van már egy legénykérésen, még korábban egy reality show-ban kérte meg Kevin Federline kezét – a férfi elutasította, de csak amiatt, hogy ő is megkérhesse Britney-t.

Manapság nagy divat a szerepcsere, de valóban az, vagy csak úgy tűnik? Kedves Olvasónk, Önnek mi a véleménye? Ha Ön férfi, örülne-e neki, ha a nő kezdeményezne, és végül ő is tenne házassági ajánlatot? Ha Ön nő, mennyire tartja magától értetődőnek ezt a helyzetet, és képes lenne-e rá élesben?

Gyorsfelmérésünkre a válaszokat kommentben várjuk!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.