Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2023. Május 11. 06:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőségével tárgyalt

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőségével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán munkavacsorán fogadta az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyártó óriásvállalat igazgatótanácsát a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A cégóriás igazgatótanácsának tagjai meglátogatták a vállalat Gyöngyöshalászban működő gumiabroncsgyárát is.

A miniszterelnök és a vállalatvezetés értékelése szerint az Apollo Tyres magyarországi tevékenységének megkezdése óta eltelt hat évben kivételesen szoros együttműködés és jó viszony jellemezte a cég és a magyar kormányzat kapcsolatát.

Az Apollo Magyarország egy indiai-magyar sikertörténet, amelynek különösen erős üzenete van 2023-ban, hiszen idén ünnepeljük India és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének 75. évfordulóját - hangzott el a találkozón, melyen részt vett a kormány több tagja: Szijjártó Péter, Varga Mihály, Lázár János és Csák János miniszterek, Orbán Balázs politikai igazgató valamint a kabinet több kormánybiztosa és államtitkára is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.

2024. Július 20. 07:10, szombat | Belföld

Vége az iskolai mobiltelefonozásnak!

Szeptembertől továbbra is minden tárgy bevihető lesz az iskolába, amely a tanulást segíti, de az nem, amely a tanulást akadályozza, vagy a diákok testi épségét veszélyezteti