Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 06. 16:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Orbán Adrienn 2013 nyaráig elkötelezte magát a Győri Audi ETO KC-hoz

Orbán Adrienn 2013 nyaráig elkötelezte magát a Győri Audi ETO KC-hoz

Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Győri Audi ETO KC csapatával Orbán Adrienn (képen). Új kontraktusa 2013 nyaráig köti az Audi ETO-hoz. A játékossal a szerződés aláírását követően készített interjút a gyo

- Aláírtál még két évet. Milyen érzések vannak benned most?

- Boldog vagyok, és nagyon örülök. Számomra azért különleges Győrben kézilabdázni, mert ez a szülővárosom. Győriként külön öröm, hogy az Audi ETO játékosa lehetek. Büszke vagyok arra, hogy itt szerepelhetek. Örültem, amikor a klub vezetői szerződéshosszabbítással kerestek meg. Sikerült könnyen megegyeznünk, találkoztak céljaink.

- Mik ezek a célok?

- Természetesen a lehető legjobb szereplés. Persze jó dolog a magyar bajnokságot és a kupát is megnyerni, de a legfőbb célunk a Bajnokok Ligájában a legjobb szereplés, azaz megnyerni a sorozatot. De az sem kizárt, hogy már idén megnyerjük, akkor jövőre a címvédésért harcolunk majd.

- Egyénileg mik a céljaid? Hiszen egyre valószínűbb, hogy Katarina Mravikova abbahagyja az idény végén...

- Természetesen szeretnék még fejlődni is támadásban és védekezésben is, de hála Istennek erre minden lehetőség adott. Egyelőre még én sem tudom, hogy ki lesz a társam jövőre, ha Hangya tényleg befejezi. Ha így lesz biztosan nagy harc lesz a kezdő helyéért, én pedig mindent megteszek, hogy én legyek az első számú a posztomon. De ne felejtsük, hogy ez elsősorban csapatjáték. A legfontosabb az, hogy a jövőben is együtt szép sikereket érjünk el a lányokkal. Heidi Löke-n kívül lesznek még érkezők, biztos vagyok benne, hogy az új szezonban is erős csapatunk lesz.

- Az elmúlt időszakban nem kerültél be a válogatottba. Szerinted ez változni fog?

- Minden játékosnak megtiszteltetés ha nemzeti csapatban szerepelhet. Szerencsére ezt én már megtapasztalhattam. Valóban a közelmúltban nem számoltak velem a válogatottnál, én viszont azon leszek, hogy a jövőben jó teljesítményemmel felhívjam a válogatott vezetőinek a figyelmét. Ezek után bármi megtörténhet.

- Egy hete megsérültél. Jobban vagy már?

- Köszönöm a kérdést, igen! Úgy érzem napról napra javult az állapotom. A hétvégén is megkaptam a szükséges napi ultrahangos kezelést. Hétfőn biztos hogy edzésre jelentkezem, hiszen már nagyon szeretnék játszani. Mindenkire nagy szükség van, hiszen nagy sorozat előtt van a csapat.

(gyorietokc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.