Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 21. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Ördög Nóra autóversenyzőnek állt

Ördög Nóra autóversenyzőnek állt

Ördög Nóra az RTL Klub színeiben indul egy autóversenyen, a Lotus Ladies Cup-on. Férje, Nánási Pál nagyon félti őt, ám saját bevallása szerint inkább óvatos, pedig fel kell készülnie az esetleges ütközésekre is.

Május 1-én indul a Lotus Ladies Cup versenysorozat, ami egészen szeptemberig tart. Ördög Nóra, Kiss Ramóna és a Class FM hírolvasója, Kővári Anett is versenyeznek azért, hogy megdöntsék a női vezetőkről szóló sztereotípiákat . „Az RTL Klub színeiben indulok egy Lotussal ezen a versenyen. Ezt úgy kell elképzelni, mint a Forma 1, csak kicsiben. A versenyzőknek vizsgákon kell átesniük mielőtt pályára lépnek, és időmérő köröket kell teljesíteniük a futamok előtt. Persze az autó egy kicsit csökkentett üzemmódban működik, hiszen alapból ezek nagyon erős járművek, de még így is nagyon gyors.” – mesélte Ördög Nóra a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy egy-egy gyakorlás alkalmával érdekes módon szinte teljesen kipiheni magát.

„Teljesen más lelkiállapotot produkál a versenyzés. Engem kikapcsol, mert csak arra az egy dologra tudok koncentrálni. Ez mondjuk rendjén is van így, hiszen komoly balesetek lehetnek abból, ha az ember csak egy kicsit is figyelmetlen. Mire kiszállok a kocsiból, addigra szellemileg szinte teljesen kipihenem magam.” A verseny és a gyakorlás természetesen egyáltalán nem veszélytelen, éppen ezért Nóra azt is elárulta, milyen becenevet aggattak rá társai. „Az új becenevem: „Óvatos”. A férjem nagyon örült ennek, mert természetesen félt engem, és azt mondta, hogy inkább legyek én az óvatos, mint mondjuk a vakmerő.” – újságolta a műsorvezető, aki bevallotta, az eddigi eredményei alapján valahol a mezőny második felében helyezkedik el, hiszen a profikkal szemben semmi esélye, ráadásul a gyakorlásra is csak nehezen tud időt szakítani.

Mindezek ellenére a civil életben dinamikus vezetőnek tartja magát, hiszen mint mondja, hamar bele tanult az autózásba. „Édesapám egy autósiskolát vezet Szegeden, ezért mondhatni a véremben van az autózás.” – nevetett Ördög Nóra, aki autós koccanásairól is beszámolt. „Volt már néhány balesetem, és ezek annak ellenére megviseltek, hogy soha nem én okoztam a bajt. A versenypályán is bármi megtörténhet, felkészítettek minket arra, hogy a gyakorlás és a verseny hevében biztosan lesznek majd koccanások, kisebb balesetek, kisodródhatunk vagy akár neki is ütközhetünk a korlátnak, de a védőfelszerelésünk és az autók teljesen biztonságosak. Szóval ez benne van a pakliban, de nekem ehhez a gondolathoz a legnehezebb hozzászoknom.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.