Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Február 05. 15:55, szerda | Belföld

Óriási bejelentés: Már 1 millió forintos havi bért is fizet az ALDI

Óriási bejelentés: Már 1 millió forintos havi bért is fizet az ALDI

A minimálbér hétszeresének megfelelő juttatást fizet az ALDI Magyarország a betanulási időszak után a kezdő menedzsereknek - írja közleményében a vállalat.

A vállalat azt írja, hogy továbbra is átlagon felüli karrierlehetőségeket kínál elsősorban gazdasági területen végzős, vagy pályakezdő fiatalok számára, akik vezetés, szervezés vagy menedzsment területen tervezik a jövőjüket. Számukra a regionális területi vezető pozíció ideális választás, amennyiben szeretnének a cég szervezetében egy 100-150 főnyi munkatársból és 4-5 üzletből álló egységet irányítani. A sikeres pályázók a 8-9 hónapig tartó betanulási folyamat során megismerkednek az ALDI üzleteinek és logisztikai központjának legtöbb munkafolyamatával, majd fokozatosan átveszik egy adott régió üzleteinek az irányítását.

A bolti és logisztikai dolgozók bérének emelésével párhuzamosan a menedzseri fizetéseket is növelte a vállalat.

A 2020-as béremelés következtében a regionális területi vezetők már a betanulási időszakban is kimagasló, bruttó 892 800 forintos bérre számíthatnak.

A munkakör személyes jelenlétet igényel az üzletekben és az ALDI központi igazgatásában, ezért a vállalat a közlekedéshez már a belépés napjától egy prémium kategóriás személygépkocsit biztosít magánhasználattal.

Amikor a vezető – jellemzően háromnegyed évi tréning után – átveszi az irányítást 4-5 üzlete felett, a bére bruttó 1 128 300 forintra emelkedik.

A regionális területi vezetőknek néhány év után lehetőségük van külföldi munkavégzésre is a cég déli hálózatán belül. Így akár Ausztriában, Ausztráliában, Olaszországban, Németországban, az USA-ban, Svájcban vagy az Egyesült Királyságban is tapasztalatot szerezhetnek, ami után bármikor visszatérhetnek a magyar lánchoz, és akár ugyanebben, akár más pozícióban is folytathatják karrierjüket.

A vállalat mintegy 2,5 milliárd forintot fordít bérfejlesztésre Magyarországon 2020-ban, és országosan egységes bértáblát alkalmaz, vagyis településtől függetlenül ugyanazt a bért biztosítja menedzser beosztású dolgozóinak.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - AFP/Daniel Leal-Olivas

Címkék: aldi, bér, gazdaság, kereset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba