Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 27. 08:10, péntek | Helyi

Óriási tömeg ünnepelt együtt az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

Óriási tömeg ünnepelt együtt az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án több ezer ember részvételével zajlott az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont Grand Opening rendezvénye, melyen a résztvevők együtt ünnepelték meg az Élményközpont teljes megújulását.

A kora délután kezdődő eseményen tényleg minden korosztály megtalálhatta a kedvére való szórakozást.

A délutáni – kora esti gyermek és családi programok után a nagyszínpadon este 20:00-kor a VALMAR, majd 21:45-kor a Halott Pénz adott fantasztikus koncertet, melyen az összegyűlt tízezres tömeg együtt énekelte a slágereket az együttesekkel.

A nagyszínpadi programok mellett az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont üzletei és bérlői is számos aktivitással, nyereményjátékkal várták a látogatókat, és bátran állíthatjuk, hogy ezek a programok is nagy sikert arattak, így nemcsak a parkoló, hanem a 23:00 óráig tartó „night shopping” -nak köszönhetően az ETO Park beltéri részei, üzletei is tele voltak.

„Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek, reméljük, hogy élveztétek a fantasztikus programokat, a remekebbnél remekebb ajándékokat és mindazt az élményt, amit – nevéhez méltóan – az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont nyújtott Nektek.

Továbbra is gyertek sokszor, hiszen kiváló üzletekkel, szolgáltatásokkal, élményekkel vár Benneteket az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont az év minden napján.

Kövessétek az oldalaikat is, hiszen az újdonságokról, eseményekről első kézből onnan értesülhettek” – fogalmazott közleményében az ETO Park.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 09:16, péntek | Helyi

A határ túloldalán is tiltakoznak egy vitnyédi menekülttábor ellen

Hans Peter Doskozil burgenlandi kormányzó arról írt bejegyzésében, hogy a média a Deutschkreutzhoz közeli Vitnyéden menekülttáborról kialakításáról számolt be

2024. Szeptember 27. 07:13, péntek | Helyi

Hol folytatják az eddigi városvezetők?

Az utolsó közgyűlést követően biztosan változni fog a városvezetés. Számba vettük, hogy a polgármesterről, illetve az alpolgármesterekről mit lehet tudni a folytatást illetően.

2024. Szeptember 26. 09:16, csütörtök | Helyi

Árvíz után: óriási kár a faanyagban és a vadállományban

Az elmúlt napok, hetek eseményeit meghatározta a többhetes kánikula után érkező Borisz ciklon, majd a nyomában járó árhullám. Akár többezer köbméter faanyagot is elvihetett az ár a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. területéről.

2024. Szeptember 26. 08:09, csütörtök | Helyi

Viharos közgyűléssel zárult a ciklus Győrben

Módosította szervezeti és működési szabályzatát Győr önkormányzata.