Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Május 28. 14:39, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Őrjöngött a bliccelő: a papucs után jöttek a harapások

Őrjöngött a bliccelő: a papucs után jöttek a harapások

Papucsával orron vert, majd megharapta az ellenőrt egy szegedi buszon egy jegy nélkül utazó nő. Későbbi előállítása során a rendőrökre is rátámadt: egyiküket megharapta a kezén – értesült a HavariaPress.

Csütörtök délután támadt a nő a jegyét kérő ellenőrökre a csongrádi megyeszékhely Anna kúti villamosmegállójánál. Mikor az ellenőrök az igazolványát kérték, hogy felírják az adatait, a jegy nélkül utazó 45 éves nő lepattant a villamosról, majd a buszmegállóban felugrott egy buszra. Az autóbuszon támadt aztán az őt utolérő ellenőrökre: egyiküket ököllel mellkason ütötte, papucsával orrba vágta, végül beleharapott a kezébe.


Az akkorra már őrjöngő asszonyt a rendőrök és a helyszínre riasztott mentősök csillapították le. Kórházba vitték, ahol a dulakodás során szenvedett kisebb sérüléseit ellátták. Mikor aztán a rendőrök elő akarták állítani a kapitányságra, megpróbált elszaladni. Az egyik rendőr utolérte, ám a nő rátámadt: combon rúgta, majd őt is megharapta a kezén. A nőt megbilincselve állították elő, kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt a rendőrség, hivatalos személy elleni erőszakért pedig az ügyészség indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.