Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Május 29. 14:59, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Orlando Bloom exfelesége titokban újból férjhez ment

Orlando Bloom exfelesége titokban újból férjhez ment

A szűk körű ceremóniáról csupán az 50 fős vendégsereg tudott, na és persze az esküvőszervezők, akik megalkották Miranda számára a mennyországot.

Miranda Kerr és Evan Spiegel még 2014-ben találkozott először egy a Louis Vuitton által szervezett gálavacsorán, azonban egészen 2015 nyaráig nem ismerték el kapcsolatukat. Azóta azonban ha tehették, világgá kürtölték boldogságukat, 2016 nyarán a milliárdos sármőr pedig feltette a nagy kérdést is.

Nem szivárogtak ki információk az esküvő időpontjáról, sem Orlando Blomm exneje, sem a Snapchat alapítója nem nyilatkozott az előkészületekről, ezért is ért sokakat meglepetésként, hogy a hétvégén a legnagyobb titokban kimondták a boldogító igent.

Egy kis, ámde annál bájosabb ceremónia keretében, Evan Los Angeles-i otthonának kertjében tartották meg a lagzit, ahová 50 vendég volt csupán hivatalos.

A People magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint minden nagyon klasszikus volt, a meghívottakat például koktélokkal várták a helyszínen, miközben egy zongorista a When You Wish Upon a Star dalt játszotta.

A dekoráció rusztikus elemekből állt össze, farmasztalokkal, padokkal, fehér székekkel, a virágokban pedig a rózsaszín dominált.

Miranda és első férje, Orlando 2013-ban váltak el egymástól, kettejüknek van egy közös kisfiuk, Flynn, aki már 6 éves.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.