Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 19. 14:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Orosz Barbi szexuálisan túlfűtött vacsorát rendezett

Orosz Barbi szexuálisan túlfűtött vacsorát rendezett

Hamisítatlan amerikai menüsorral várja vendégeit Orosz Barbara az RTL Klub Vacsoracsatájában. Az este szexuálisan kissé túlfűtöttre sikerül, mert mindenkinek mindenről "az" jutott eszébe.

A Cool TV műsorvezetője ezúttal Faragó Andrást, Topit, a Budapesti Operettszínház színészét, Katus Attila személyi edzőt, Szily Nórát, a Reflektor TV műsorvezetőjét és B. Tóth Lászlót, a Poptarisznya egykori legendás műsorvezetőjét hívta vacsorára. A vendégeket fantasztikus 70-es évekbeli, amerikai hangulat várja, Barbi még jelmezzel is szolgál, de enni csak az kap, aki átbújik a limbóléc alatt.


Összességében a vacsora szexuálisan túlfűtöttre sikerült, ami nem csoda, mert amellett, hogy Barbi nyalókát tett a fantasztikusan feldíszített asztalra, előételként hot-dogot szolgált fel. A limbós belépő után, Topi meglátta a saját arcképével díszített nyalókát, csak annyit mondott: "Szopóka volt, most nyalóka jön" B. Tóth László most evett életében először hot-dog-ot, és annyira ízlett neki, hogy abból mindjárt kettőt is megevett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.