Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 23. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Orosz Barbit hírbe hozták

Orosz Barbit hírbe hozták

Nemrég Daróczi Dáviddal boronálták össze Orosz Barbarát, most pedig arról pletykálnak, hogy egy nős férfit csábított el - írja a Blikk. A COOL TV műsorvezetője mind a két állítást tagadja.

A napilap információi szerint Barbi egy nála csaknem 20 évvel idősebb, nős férfival folytat viszonyt. Azt is tudni vélik, hogy állítólag a megcsalt feleség egyszer már rajta is kapta a párocskát. A Blikk a műsorvezetőt kérdezte a pletykáról.

Barbara nem tagadja, hogy ismeri a férfit, de kijelentette: sem a neveltetése sem a vallasossága nem engedi, hogy családos férfiakkal kezdjen ki. A híresség azt sem titkolta, hogy néhány hete ismét szingli.


Hozzátette: mivel már ő is hallotta a pletykát a nős pasival kapcsolatban, eljött az idő, hogy leüljön a feleséggel és tisztázza a félreértést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült