Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. December 16. 15:49, hétfő | Bulvár
Forrás: neon.hu

Őrült rajongó! Miley Cyrus-tetkókkal borította egész testét

Őrült rajongó! Miley Cyrus-tetkókkal borította egész testét

A 40 éves fanatikus 2009 óta rajong az énekesnőért, ezt kimutatva magára varratta Miley arcképét testére. Az egykor házas brit férfinek a házassága is tönkre ment, bár szerinte nem a fanatizmusa miatt. Mindenesetre az akkori feleségét megdöbbentette, hogy tinik kedvencéért rajong a férfi.

Carl a teste számos pontján hord Miley-portrét és feliratot: a lábán, a fenekén, a mellkasán, a hátán, a karján. "Azt hiszem, kicsit belekattantam ebbe az egészbe, nem vagyok normális. Lehet, orvoshoz kéne fordulnom" - vallotta be a férfi.

Még Miley Cyrus is meglepődött a férfin: a Daily Mailnek elmondta, hogy ez így azért eléggé gáz. Pedig neki is vannak fura tetkói: például a nagymamája portréja, egy álomfogó és a "karma" szó az ujján (ez az, amit a legkevésbé értünk: az ember szabadulni próbál tőle, nem kötni magát hozzá, na mindegy).

Fotó:Daily Mail

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.