Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 22. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült akarta megölni Anistont

Őrült akarta megölni Anistont

Újabb férfit sikerült elvarázsolnia Jennifer Anistonnak, bár az elmebeteg rajongására egy cseppet sem vágyott a színésznő, főleg, mert bántani akarta.

 

Jennifer Aniston néhány hete távoltartási kérelmet adott be egy bizonyos Jason Peyton ellen, aki már régóta zaklatta, és az volt a kényszerképzete, hogy Jen tőle akar gyerekeket. Az egykori Jóbarát azonban arról nem tudott, hogy a beteg férfi átkocsikázta a fél országot, hogy Los Angelesben végre találkozzanak. De szerencsére a rendőrök még azelőtt lekapcsolták, hogy kedvence közelébe férkőzhetett volna. Ami nagy szerencse, mivel egy éles szúróeszközzel, egy zsákkal, és egy erős ragasztószalaggal várt a szőkeségre egy étterem előtt. Mondjuk észrevenni nem volt nehéz a zaklatót, mivel a kocsija oldalába óriási betűkkel bele van karcolva, hogy Szeretem Jennifer Anistont.

 



Jason ellen vádat emeltek, amiért üzeneteket küldött Anistonnak, és mivel egyértelműen bántani akarta, sőt, megölni. Ha el nem is ítélik, biztos, hogy pszichiátriai kezelést fog kapni, mivel nem csak Jennifer a rögeszméje, hanem az is, hogy többek közt George Bush és Oprah rokona.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült