Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2024. Február 11. 07:14, vasárnap | Helyi

Orvos-igazgatókat is képeznek ezentúl a győri egyetemen

Orvos-igazgatókat is képeznek ezentúl a győri egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Kara egészségügyi menedzser mesterképzést indít a következő tanévtől Győrben.

Az itt végző szakemberek az egészségügy bármely területén közép- és felsővezetőként, akár orvos-igazgatóként vagy ápolási igazgatóként is elhelyezkedhetnek. A képzésre február 15-ig lehet jelentkezni.

A négy féléves képzésen a hallgatók széles körű ismeretekre tehetnek szert az alkalmazott egészségtudományok, a közgazdaságtan és az egészségügyi menedzsment területein. Többek között egészség-gazdaságtannal, HR-rel és vezetői ismeretekkel gazdagodhatnak, és már a második félévtől gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban és más gyakorlóhelyeken.

Dr. Hermann Csaba hangsúlyozta a menedzseri képzés fontosságát a hatékony kórházi működtetés érdekében. A Klinikai Készségek Tanszék egyetemi docense és a mesterképzés szakfelelőseként célul tűzte ki, hogy a hallgatók valós problémákkal szembesüljenek a gyakorlat során, felkészítve őket a jövő kihívásaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 09:16, szombat | Helyi

Fűben, fában orvosság

Több mint húszféle gyógynövényt termesztenek a Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertjében.

2024. Március 02. 08:15, szombat | Helyi

Érkezik a Játszd újra, Sam!

Elkezdődtek a Játszd újra, Sam! próbái a tatabányai Jászai Mari Színházban.

2024. Március 02. 07:13, szombat | Helyi

Rendhagyó szakdolgozatvédésnek lehettek a tanúi győri Széchenyi István Egyetemen

Nem mindennapi szakdolgozatvédés zajlott nemrégiben a győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán

2024. Március 01. 09:13, péntek | Helyi

Legyőzték a pécsieket a győri kosarasok

Tizenharmadik bajnoki győzelmével megszerezte az alapszakasz második helyét a Serco Uni Győr női kosárlabda csapata. Az egyetemisták ráadásul egyik nagy riválisukat, a pécsieket győzték le hazai pályán.