Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Május 25. 07:15, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Orvvadászt csíptek nyakon

Orvvadászt csíptek nyakon

Orvvadászt fogtak el a rendőrök és a vadőrök Nyírgyulajban – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A 39 éves helyi lakosnál szerdán házkutatást tartottak, s a lakásáról egy félig megnyúzott őztetem került elő. A férfit előző éjjel kamerával figyelték meg a rendőrök és a vadőrök, amint az a település határában az egyik fasorban keresett valamit és miután rábukkant egy őztetemre, elszállította azt.

Az orvvadász a helyettes szóvivő tájékoztatása szerint azzal védekezett, hogy az állatot véletlenül találta hurokban elpusztulva a fasorban. A rendőrök és a vadőrök az általuk látottak alapján viszont azt gyanítják, hogy a férfi maga helyezett ki hurkokat a fasorban, őzek elejtésére. A helyi vadásztársaságot a lopással 350 ezer forintos kár érte.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.