Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2012. Május 25. 07:15, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Orvvadászt csíptek nyakon

Orvvadászt csíptek nyakon

Orvvadászt fogtak el a rendőrök és a vadőrök Nyírgyulajban – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A 39 éves helyi lakosnál szerdán házkutatást tartottak, s a lakásáról egy félig megnyúzott őztetem került elő. A férfit előző éjjel kamerával figyelték meg a rendőrök és a vadőrök, amint az a település határában az egyik fasorban keresett valamit és miután rábukkant egy őztetemre, elszállította azt.

Az orvvadász a helyettes szóvivő tájékoztatása szerint azzal védekezett, hogy az állatot véletlenül találta hurokban elpusztulva a fasorban. A rendőrök és a vadőrök az általuk látottak alapján viszont azt gyanítják, hogy a férfi maga helyezett ki hurkokat a fasorban, őzek elejtésére. A helyi vadásztársaságot a lopással 350 ezer forintos kár érte.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.