Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. Október 01. 04:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Ősrégi Depeche Mode-felvételt talált egy fodrász

Ősrégi Depeche Mode-felvételt talált egy fodrász

Ősrégi Depeche Mode-felvételeket talált padlásán egy brit fodrász. Robin Neale a zenekar egyik első koncertjét tartalmazó magnótekercset fedezte fel takarítás közben.

"1980-ban fodrásztanuló voltam és essexi fellépéseik alkalmával sokszor én csináltam meg a srácok haját a Crocs éjszakai klub mosdójában. Egy ilyen este a dj felvette a koncertjüket a keverőpultról és odaadta nekem a tekercset" - idézte fel Robin Neale a szalag történetét az Electronic Beats magazinban.

A kiváló minőségű felvétel mindössze néhány hónappal a Depeche Mode megalakulása után készült. A most digitalizált anyagon szerepel például a Just Can't Get Enough egy kezdetleges változata, valamint több darab a korai koncertrepertoárból, köztük az Addiction, a Television Set, a Tomorrow's Dance, a Reason Man.

Eljátszották továbbá a Gerry And The Pacemakers I Like It című slágerének feldolgozását, akárcsak olyan, ma már jól ismert saját dalokat, mint az Ice Machine, a Radio News vagy a Photographic.

Címkék: depeche mode, videó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.