Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Október 05. 14:45, kedd | Sport
Forrás: nso

Összejöhet a Schilt-Overeem álomdöntő

Összejöhet a Schilt-Overeem álomdöntő

A szombati középdöntőt követően Szöulban ma elkészítették a K–1 decemberi világdöntőjének párosítását – ez alapján összejöhet a Semmy Schilt–Alistair Overeem álomdöntő.

A holland Semmy Schilt idén az ötödik világbajnoki címére tör, és ha ismét győz az év végi gálán, akkor ő lesz a K–1 történetének első ötszörös bajnoka. A holland klasszis az első lépést szombaton a Hesdy Gerges elleni, a vártnál nehezebb győzelemmel tette meg az újabb vb-cím felé, és a december 11-i fináléban előbb a japán Kjotaro, majd siker esetén a Mighty Mo–Peter Aerts meccs továbbjutójával találkozhat a legjobb négy között.

A mai sorsoláson tehát eldőlt, hogy a szakemberek által a torna másik nagy esélyesének tartott szintén holland Alistair Overeem a másik ágra került – a suriname-i Tyrone Spong, a török Gökhan Saki és a román Daniel Ghita társaságában.

Min ismeretes, Remy Bonjasky és Badr Hari nem vesz részt a tornán, ezért a sorsolás után a Schilt–Ovreem döntő tűnik a legvalószínűbbnek, igaz, a szintén holland Peter Aerts 2008-ban a középdöntőben legyőzte Schiltet, ezért ha túljut Mighty Mo-n, és az a mérkőzés nem vesz ki túl sokat belőle, akkor a 40 éves, háromszoros bajnok Favágó képes lehet meglepetésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.