Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2020. Február 03. 14:24, hétfő | Bulvár

Összeverekedtek a Drága örökösök sztárjai

Összeverekedtek a Drága örökösök sztárjai

Egymásnak esett a Drága örökösök két szereplője Horváth Sisa Anna (29), és Kiss Anna Laura.

Stefi és Kata megformálói, kemény jelenetet kaptak az RTL Klub sikersorozatában, ugyanis a kamerák előtt kellett verekedniük.

"Mivel érzékenyebb a bőröm, másnap a lábam belilult és szép színekben pompázott az esésektől, mert bizony a végén már teljes erőbedobással dolgoztunk a jelenten. Nehéz ez, mert kedveljük egymást, viszont a szerepünk szerint mindig csúnyán kell viselkedünk egymással, amit szerintem egy jó bulinak egy érdekes kísérletnek kell felfogni" – mondta a lapnak Kiss Anna Laura, aki sosem verekedne, mert ez távol áll tőle.

"Amikor azt érzem, hogy igazam van, akkor beleállok a vitába, de ez ritkán fordul elő. Viszont, ha kell, végigviszem az akaratom, de sosem bántanék vagy ütnék meg senkit" -tette hozzá.

A sorozat producere, Hámori Barbara maga is meglepődött azon, hogy a színésznők mennyire beleéltek magukat a jelenetbe.

"Eleinte nagyon óvatosak voltak egymással, így egy idő után mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó, mert itt nagyon durván egymásnak kell esni. A próbák közben aztán egyszer csak belendültek, majd azt láttuk, hogy teljesen beleélték magukat. Sisa valóban elesett a jelenetben és Laura is beütötte a fejét, így, amit látnak majd a nézők, teljesen valóságos balhé lesz" – emlékezett vissza a jelentre a sorozat rendezője, Hámori Barbara.

„Ez egy technikai feladat, ahol vigyázunk a partnerre, de még így is véletlenül beütöttem magam és lettek harci sérülések” – árulte el Horváth Sisa Anna.

Forrás: blikk.hu

Fotók: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.