Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Május 31. 18:00, kedd | Helyi

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása, azaz 1993 óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri motor- és járműgyártó 2015-ben hároméves szponzori szerződést írt alá a Győri Filharmonikus Zenekarral.

Ezen együttműködés jegyében
Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója két teljes egészében Győrben készült, gleccserfehér Audi A3 Limousine-t adott át a társulatnak.

Ahhoz, hogy egy zenekar elismert és sikeres legyen a közönség köreiben, elengedhetetlen a művészek közötti tökéletes összhang és pontosság megteremtése. Mi az Audi Hungariánál ugyanerre a precizitásra törekszünk, hogy vevőinket le tudjuk nyűgözni termékeinkkel”, fogalmazott Dr. Knáb Erzsébet. „Az Audi Hungaria a prémium minőséget képviseli a járműiparban, csakúgy mint a Győri Filharmonikus Zenekar világszerte sikeres előadásaival a zeneművészetben.”

A két járművet a jövőben Karvaly Szilárd oboa és Stampf Sándor cselló szólamvezetők fogják használni. Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar mellett 2002 óta főtámogatója a Győri Balettnek. A vállalat számos egyéb kulturális rendezvényt és kezdeményezést is támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?