Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Május 31. 18:00, kedd | Helyi

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása, azaz 1993 óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri motor- és járműgyártó 2015-ben hároméves szponzori szerződést írt alá a Győri Filharmonikus Zenekarral.

Ezen együttműködés jegyében
Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója két teljes egészében Győrben készült, gleccserfehér Audi A3 Limousine-t adott át a társulatnak.

Ahhoz, hogy egy zenekar elismert és sikeres legyen a közönség köreiben, elengedhetetlen a művészek közötti tökéletes összhang és pontosság megteremtése. Mi az Audi Hungariánál ugyanerre a precizitásra törekszünk, hogy vevőinket le tudjuk nyűgözni termékeinkkel”, fogalmazott Dr. Knáb Erzsébet. „Az Audi Hungaria a prémium minőséget képviseli a járműiparban, csakúgy mint a Győri Filharmonikus Zenekar világszerte sikeres előadásaival a zeneművészetben.”

A két járművet a jövőben Karvaly Szilárd oboa és Stampf Sándor cselló szólamvezetők fogják használni. Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar mellett 2002 óta főtámogatója a Győri Balettnek. A vállalat számos egyéb kulturális rendezvényt és kezdeményezést is támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.