Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. December 18. 11:07, szerda | Belföld

Őszies idő lesz karácsonykor

Őszies idő lesz karácsonykor

Őszies időre számíthatunk az ünnepekkor. Németh Lajos meteorológus szerint szinte semmi esély a fehér karácsonyra. Ez igaz a következő évekre is.

Bár sokan álmodoznak a fehér karácsonyról, úgy tűnik, ez ezúttal sem adatik meg. Németh Lajos a Borsnak kifejtette, idén szinte biztosan nem fog havazni az ünnepekkor, és ami még ennél is rosszabb, hogy a következő években sem valószínű.

„Lélekben fel kell készülnünk rá, hogy idén sem lesz fehér karácsony, ahogy az elmúlt években sem. Még sokkolóbb előrejelzés, hogy ez vélhetően a jövőben is így lesz, évről évre. Mi tagadás, ez sokat elvesz a karácsonyi hangulatból. A hőmérséklet valahol a plusz 5-8 fok körül alakul majd, de a napsütéses részeken bőven 10 fok fölé is kúszhat a hőmérő higanyszála."

Forrás: life.hu

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Címkék: időjárás, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.