Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2022. Március 14. 18:12, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Elfogták a rendőrök azt az ácsi férfit, aki eltiltás hatálya alatt több szabálysértést követett el.

A rendőrségre pénteken 8 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Ácson, a Vasút soron éjszaka valaki nekihajtott egy oszlopnak. A járőrök a megadott címen járműről származó alkatrészdarabokat találtak, amik alapján megállapították a típusát – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később a helyszín közelében meglátták a keresett autót és meg akarták állítani. A sofőr a rendőri jelzésnek nem tett eleget és nagy sebességgel elhajtott, majd a járművet Jegespusztán hátra hagyta. Az egyenruhások a kocsi vezetőjét rövid időn belül azonosították és a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

Kiderült, hogy az ácsi férfi kocsival közlekedett Ácson a Vasút soron március 10-én éjszaka. Haladása során a sebességet nem az út vonalvezetésének és minőségének megfelelően választotta meg ezért nekiütközött az úttest mellett lévő távközlési felsővezetéket tartó oszlopnak és elhajtott. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 22 éves férfit a Tatabányai Járásbíróság korábban a vezetéstől eltiltotta. Az elkövetett szabálysértések miatt ellene szabálysértési, míg járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Címkék: ács, baleset, oszlop

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 18:23, csütörtök | Belföld

Focipályán esett össze egy 15 éves fiú, társai és a mentősök élesztették újra

Tegnap este focizás közben lett rosszul Budapesten az a 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték - írja közösségi oldalán az OMSZ.

2022. Szeptember 29. 18:19, csütörtök | Belföld

További megyékre adtak ki másodfokú riasztást zivatarveszély miatt

Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye után Baranya és Békés megyére is másodfokú riasztást adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök délután.

2022. Szeptember 29. 13:15, csütörtök | Belföld

TIM: feldolgozóipari kkv-k kaphatnak rezsitámogatást