Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2011. Május 20. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

„Ösztönző” orgia a Gellért fürdőben

„Ösztönző” orgia a Gellért fürdőben

A budapesti Gellért fürdőben rendezett szexpartit az Ergo érdekeltségébe tartozó német Mannheim biztosítótársaság négy évvel ezelőtt - ismerte el csütörtökön maga a biztosító, miután a Handelsblatt című lap beszámolt a magyarorsz

„Igaz, hogy 2007 júniusában volt egy ösztönző út a HMI (Hamburger Mannheimer Insurance) csapat számára Budapestre. A vizsgálatunk szerint nagyjából húsz prostituált vett részt az esti rendezvényen” - közölte az Ergo szóvivője. Hozzátette: az összejövetel "komolyan megsértette a cég előírásait, ami nem tolerálható". Mint közölte, a történtekért felelős munkatársak már nem dolgoznak a vállalatnál.

Ugyan az Ergo további részleteket nem hozott nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban, ám a Handelsblatt című német üzleti napilap egy magát megnevezni nem kívánó résztvevőre hivatkozva azt írta, hogy a vendégek a fürdőben lévő lefüggönyözött ágyakhoz vihették a nőket, és "azt tehettek velük, amit akartak".

A beszámoló szerint a nők piros és sárga színű karkötőket viseltek, amelyek alapján megállapítható volt, hogy ki dolgozik azon az estén hostessként, és „ki az, aki teljesíti a vendégek minden kívánságát. Voltak olyan nők is, akiknek fehér karkötőjük volt. Ők a vezetőknek és a legjobb ügynököknek voltak fenntartva” - idézte a lap az egyik résztvevőt.

A Handelsblatt az Ergótól úgy tudja, hogy a budapesti kirándulásra mintegy száz német munkatárs kapott meghívást, arról azonban nincs információ, hogy a Gellért fürdőben rendezett partin közülük hányan vettek részt.

AFP / Handelsblatt / Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 07:57, hétfő | Kék hírek

Sophos: tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

Az adathalászat volt a magyar vállalatok elleni zsarolóvírus-támadások leggyakoribb forrása 2023-ban; tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.