Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Március 21. 09:18, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Öt nemzet válogatott díjugratói a Mesterek Tornáján - ELŐZETES

Öt nemzet válogatott díjugratói a Mesterek Tornáján - ELŐZETES

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató viadalt a kaposvári Pannon Lovas Akadémián, ahol öt nemzet 80 lovasa csaknem 150 lóval indul.

A háromnapos programban 21 versenyszám kapott helyet. A legjobbak között 25 ezer eurót osztanak szét.
A lovassport hagyományos hazai évadnyitójának számító rendezvény egyben a fedettpályás szezon utolsó erőpróbája is. A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint idén is népes mezőny várható, a magyar élvonal tagjain kívül szlovák, cseh, szerb és román lovasok is szerencsét próbálnak.
Az indulók számának köszönhetően reggel 9 órától estig egymást érik majd a versenyszámok. A felnőttek a megszokottak szerint küzdenek: a bronz kör, az ezüst kör és az arany kör indulóira pénteken az elődöntő, szombaton a középdöntő, vasárnap pedig a döntő vár. A finálé, amely egyben a Turi József emlékverseny, a tervek szerint vasárnap 15 órakor kezdődik majd.
A belépés ezúttal is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen