Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 21. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: HírTV

Öt évet tölthet börtönben a világsztár fia

Öt évet tölthet börtönben a világsztár fia

Öt év börtönbüntetésre ítélték az amerikai színész, Michael Douglas fiát kábítószer-kereskedelem miatt New Yorkban kedden. Apja szerint egy elvonókúra jobban hasznára válna gyermekének, mint az elzárás.

Cameron Douglast még augusztusban tartóztatták le egy New York-i szállodában, miután nagy mennyiségű metamfetamint találtak nála. Az ügyészség szerint a 32 éves férfi nemcsak fogyasztotta, hanem árulta is a drogot. Az erről szóló bizonyítékokat megalapozottnak találta a bíróság, és öt évre ítélte Cameron Douglast, aki szabadulása után további öt évig felügyelet alá is kerül. Ezenfelül 25 ezer dollár bírság megfizetésére kötelezte, és 450 óra közmunkára ítélte őt a manhattani bíróság. A férfinak nem ez volt az első ilyen ügye: 1999-ben és 2007-ben már volt büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.


Az AFP szerint a keddi ítélethirdetéskor megjelent a bíróságon Michael Douglas, és Cameron anyja, Diandra is. A sztár korábban feleségével, Catherine Zeta-Jones-szal és más hírességekkel együtt levélben fordult a bírósághoz, amelyben azt írták, hogy Cameronnak inkább elvonókúrára lenne szüksége, nem pedig börtönre.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.