Városlista
2024. október 4, péntek - Ferenc

Hírek

2010. Április 29. 17:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

t tonna lopott vezeték

t tonna lopott vezeték

Több mint öt tonna alumínium földkábelt foglalt le a Vám és Pénzügyőrség egy Győr- újvárosi 44 éves férfi telkén- tájékoztatta portálunkat Sipos Jenő

Mint az a sajtószóvivő elmondta, a VPOP január elsején kapta feladatul a fémfelvásárlók ellenőrzését és engedélyezését. A győri telek tulajdonosa semmilyen engedélyt nem tudott felmutatni a fináncoknak. gy ellene illegális fémkereskedés és orgazdaság miatt indulhat eljárás. Mindezeken felül természetesen a lopás bűncselekményét is vizsgálják a rendőrséggel együttműködve.

A győri fogás egyébként ebben az évben mennyiségileg országos rekord, hasonló cselekménnyel Pest megyében találkoztak a vámosok, ám ott a fémhulladék mennyisége nem érte el az öt tonnát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 09:12, csütörtök | Helyi

6924 nap: ennyi ideig voltam Hédervár polgármestere

Juhász József, Hédervár leköszönő polgármestere a legeket összegyűjtve zárta le munkáját és búcsúzott községvezetőként a településtől.

2024. Október 03. 08:12, csütörtök | Helyi

Új szolgáltatások a győri könyvtárban

Már diafilmeket is lehet kölcsönözni a győri könyvtárban.

2024. Október 03. 08:00, csütörtök | Helyi

Jön az ősz legbalatonibb gasztrofesztiválja

A Balaton egész évben tartogat olyan izgalmakat, amikért érdemes a tó partján kikötni. Itt lesz hamarosan a Fügefeszt, ami – nevéből adódóan is - a zamatos fügét emelte a középpont, de ez a rendezvény sokkal többről szól.

2024. Október 03. 07:09, csütörtök | Helyi

Csütörtökön délben zárnak a Győr-Szol ügyfélirodái

Az ok: áramszünet lesz.