Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Július 16. 12:56, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Öten sérültek meg a gyalogos halálát okozó győri balesetben

Öten sérültek meg a gyalogos halálát okozó győri balesetben

A korábbi hírekkel ellentétben nem hárman, hanem öten sérültek meg a Győr belvárosában kedd reggel történt balesetben, amelyben egy gyalogos meghalt.

Kocsis Tünde alezredes közölte: egy 29 éves horvát állampolgárságú sofőr figyelmen kívül hagyva a stoptáblát, és kocsijával összeütközött egy kisteherautóval a Jókai és az Árpád út kereszteződésében.

A baleset következtében a vétlen jármű a járdára sodródott és két gyalogost elgázolt. Egy 34 éves nő a helyszínen életét vesztette, egy 46 éves férfi súlyosan megsérült. A mentők a férfin kívül a két gépjármű vezetőjét és egy-egy utasát, tehát az elsődleges információkkal szemben nem három, hanem öt embert vittek a győri kórházba. Oláh Attila sebészprofesszor, a Petz Aladár Oktató Kórház orvos-igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: a gyalogos férfi súlyosan megsérült, kétoldali lábszárcsonttörést szenvedett, már operálják. Az egyik jármű utasa, egy 70 éves asszony szintén súlyosan megsérült. A másik kocsi utasa és a két sofőr sérülése nem súlyos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?