Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2010. Február 01. 13:21, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Öthetes kismamát kínzott meg

Öthetes kismamát kínzott meg

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadta és kínozta korábbi élettársát, egy várandós kismamát Lepsényben. A Fejér megyei településen szombaton éjszaka jelent meg egy huszonéves férfi volt élettársa lakásáb

A sértett szerencsére nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel úszta meg a támadást, ennek ellenére a hozzátartozói értesítették a történtekről a rendőrséget is.

A kiérkező rendőrök nem sokkal később, vasárnap hajnalban állították elő a 27 éves helybéli elkövetőt, akit könnyű testi sértés miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.