Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2010. Február 01. 13:21, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Öthetes kismamát kínzott meg

Öthetes kismamát kínzott meg

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadta és kínozta korábbi élettársát, egy várandós kismamát Lepsényben. A Fejér megyei településen szombaton éjszaka jelent meg egy huszonéves férfi volt élettársa lakásáb

A sértett szerencsére nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel úszta meg a támadást, ennek ellenére a hozzátartozói értesítették a történtekről a rendőrséget is.

A kiérkező rendőrök nem sokkal később, vasárnap hajnalban állították elő a 27 éves helybéli elkövetőt, akit könnyű testi sértés miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.