Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Január 03. 07:15, kedd | Helyi

Ötvenegy esemény egy hét alatt

Ötvenegy esemény egy hét alatt

Bőven volt dolguk az elmúlt héten a Győr-Moson-Sopron megyében munkálkodó hivatásos tűzoltó egységeknek.

Hétfő délután két személyautó ütközött Győrben. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsi és autóbusz ütközött kedd délelőtt szintén Győrben. A Baross hídon történt az ütközés, ahol egy busz a korlátot átszakítva két kerékkel lehajtott a hídról. A hivatásos tűzoltók drótkötél és daru segítségével stabilizálták a buszt, majd a közlekedési társasággal együttműködve visszaemelték az úttestre az autóbuszt.

Szerda délután szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyszentjános közelében. A kocsiban utazó négy ember nem sérült meg a balesetben.

Megcsúszott és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó csütörtök reggel Beled és Kapuvár között a 8611-es úton, Mihályi közelében. A kapuvári hivatásos tűzoltók kimentettek egy embert az autóból és átadták a mentőknek.

Pénnteken, Rajkán lángoló berendezési tárgyak és bútorok eloltásán dolgoztak a mosonmagyaróvári hivatásos és a rajkai önkéntes tűzoltói. A házban lakó három ember nem sérült meg.

Szilveszter éjszaka egy száznyolcvan és egy kétszázharminc négyzetméteres fóliasátor égett teljes terjedelmében, Győrben. A győri hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Vasárnap reggel az M1-es autópályán, Börcs térségében egy személygépkocsi ütközött a szalagkorlátnak a főváros felé vezető oldalon. Az autó a szalagkorlátot körülbelül hatvan méter hosszan leszakította. A lébényi hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban két ember utazott, akiket a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel szállított kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.