Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. December 27. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/MTI

Óvatosan a bekapcsolva hagyott égőkkel!

Óvatosan a bekapcsolva hagyott égőkkel!

Kevés riasztás érkezett a katasztrófavédelemben részt vevő szervezetekhez kedden: országszerte 22 embert mentettek meg a téli időjárás következményeitől - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője sz

Hajdu Márton tájékoztatása szerint a legtöbben, összesen tizenketten közúti baleset, heten kihűlés, hárman pedig szén-monoxid-mérgezés következtében szorultak mentésre. A munkában a tűzoltóság, a mentők, a rendőrség, a karitatív szervezetek és a közútkezelők összesen körülbelül 500 alkalmazottja vett részt 280 technikai eszközzel. A szóvivő ismételten figyelmeztetett a téli időjárás okozta nagyobb balesetveszélyre, és - karácsony lévén - mindenkit arra kért, hogy ha elutazik otthonról, ne hagyjon égve a lakásban gyertyát, mécsest, de még fényfüzért sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.